Víte o někom, kdo nemá rád čokoládu? Osobně nikoho takového neznám. Jsou lidé, kteří sladké až tak nemusí, ale to neznamená, že si tu a tam něčeho dobrého nezdobnou. A většinou když už tedy něco, tak čokoládu. Je to prostě báječná potravina, která umožňuje vykouzlit velké množství receptů. Hořká čokoláda s červeným vínem, různé dezerty, moučníky, zmrzliny a jiné laskominy.
Tučná jídla a špatná hygiena akné zhoršují, na pupínky trpí jen puberťáci a zlepší vám ho slunce. Představujeme vám největší mýty o akné.
Přemýšlíte, jestli vyrazit ven na lov, nebo zůstat doma s tabulkou kvalitní čokolády? Následující důvody vám rozhodování usnadní.
Snižuje tělesnou hmotnost, riziko rakoviny, zlepší vám pleť, nebo pomůže s matematikou. Přečtěte si jedenáct důvodů, proč byste si měli právě teď dát kvalitní čokoládu.
Ujíždíte na čokoládě? Potom pro vás máme sladké překvapení: Nová studie zjistila, že lidé, kteří si pravidelně dopřávají čokoládu, jsou štíhlejší než ti, kteří se této sladké vášni nepropadají.
Zapomeňte na botox, plastické operace a drahé krémy. Vaše vrásky teď zlikviduje speciálně vyvinutá čokoláda napěchovaná antioxidanty.